Minik öğrencilere polis sevgisi aşılanıyor

Osmaniye’de Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ziyaret ettikleri okulun ana sınıfı öğrencilerine balon ve...

Osmaniye’de Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ziyaret ettikleri okulun ana sınıfı öğrencilerine balon ve yüz maskesi dağıttı.
Görevliler, küçük yaştan itibaren çocuklara polis sevgisini aşılayarak, onların korkulacak değil, güvenilir ve sevilecek insanlar olduğunu göstermek amacıyla bu tür ziyaretlerde bulunduklarını kaydettiler.
Bu kapsamda, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki Cumhuriyet İlköğretim okulunu ziyaret etti.
Okul Müdürü Bedir Yetiş ve Anasınıfı öğretmeni Zeynep Kıbrıslıgil’e yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Polis memurları daha sonra ana sınıfına geçtiler. Minik öğrencilere balon ve yüz maskesi dağıtan polisler, çocukların okula gidiş ve gelişlerde dikkat etmesi gerekenler ve açıkta satılan yiyeceklerden almamaları konusunda uyarılarda bulundular.
Minik öğrenciler ise polis amcalarının ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek bir sonraki ziyarete kadar şarkı öğrenip onlara armağan edeceklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz