Minik Okçular Türkiye Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 12 minik okçu, Türkiye Okçuluk Federasyonu...

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 12 minik okçu, Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 5-7 Ekim 2012 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Türkiye Minikler Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Aytekin Ataş, şampiyonada 12 minik sporcunun makaralı yay ve klasik yay dallarında yarışacağını söyledi. Ataş, bu yıl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okullarına olan ilginin önceki yıllara oranla çok fazla arttığını ifade ederek, okçuluğa olan ilginin Mersin’de günden güne daha çok yayıldığını dile getirdi. Daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerinin altını çizen Ataş, Antalya’da yapılacak olan yarışmada hedeflerinin ilk üçe girmek olduğunu ve dereceyle döneceklerine kesinlikle inandıklarını vurguladı. Ataş, en büyük arzularının yeni Türkiye rekorları kırarak Mersin’in adını tüm Türkiye’ye duyurmak olduğunu kaydetti. Ataş, bugüne dek sıkıntılarının en kısa sürede giderilmesini sağlayan ve desteklerini her zaman kendilerine hissettiren Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na ve geldiği günden beri kendilerini sürekli olumlu yönde motive eden, desteğini her zaman sporculara veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: