Minik polisler görev başında

Gaziantep’te Şehitkamil ilçesi Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği bölgede bulunan tüm anaokulu ve kreşlerde eğitim...

Gaziantep’te Şehitkamil ilçesi Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği bölgede bulunan tüm anaokulu ve kreşlerde eğitim gören 5 bin çocuğu kapsayan “Minik Kalplerdeki Polisler Projesini” hayata geçirdi. 6 ay sürecek proje ile miniklerin kalbini kazanmayı hedefleyen polisler, temel trafik ve güvenlik konularında bilinç oluşturmayı hedefliyor.
Anaokulu ve kreşlerde eğitim gören 2-6 yaş grubu çocuklarla oyunlar oynayan, masallar anlatan polisler oyunlarla birlikte temel trafik ve güvenlik konularında eğitici bilgiler verdi.
Program sonunda hediyeler ve ikramlarda bulunan polisler son olarak çocuklara “Minik Polis Kimlik Kartı” vererek Emniyet Teşkilatı’nın birer personeli olarak görevlendirdi. Ekip otosu ile devriye görevi yaparak ilk görevlerine çıkan minik polislerin telsiz anonsları gerçeğini aratmadı.
Simge Kreş Müdürü Tuğba Dalkılıç, projenin çok önemli olduğunu, minik kalplerin kazanılmasının özellikle anlamlı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz