Minik Raketler Yalova’da Mücadele Edecek

Yalova, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Tenis İl Temsilciliği'nin organizasyonuyla hafta sonunda 8-9-10...

Yalova, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Tenis İl Temsilciliği'nin organizasyonuyla hafta sonunda 8-9-10 Yaş İller Arası Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Minik raketlerin mücadele edeceği turnuvada 100’e yakın tenisçinin katılması bekleniyor.

Yalova Tenis İl Temsilciliği’nin 2013 yılı faaliyet programında bulunan 8-9-10 Yaş İller Arası Tenis Turnuvası, 27-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bursa, Eskişehir, Çanakkale ve Yalova’dan çok sayıda sporcunun katılacağı organizasyonda karşılaşmalar, Yalova Belediyesi Tenis ve Dağcılık Kulübü kortlarında oynanacak.

Reklam
Reklam

8-9-10 Yaş İller Arası Tenis Turnuvası’yla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor ve Sicil Lisans Şube Müdürü Hazan Kadir Kardaş, “Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak faaliyet gösteren birçok branştan biri olan tenis branşında eğitim gören sporcularımızın uluslararası arenada yer alabilmelerinin ilk şartı mümkün olduğunca çok müsabakalarda mücadele ederek bu müsabakalarda tecrübe kazanmalarıdır. Tenis sever tüm halkımızı geleceğimizin yapı taşları olan kort tenisi sporcularımızı seyretmeye davet ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: