Minik Sporcuların ‘kupa’ Sevinci

Hatay’ın İskenderun ilçesinde organize edilen; ‘Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali’ kapsamında düzenlenen ‘Mini Mini Futbol...

Hatay’ın İskenderun ilçesinde organize edilen; ‘Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali’ kapsamında düzenlenen ‘Mini Mini Futbol Turnuvası’nda ‘şampiyonluk kupası’nı kazanan Asaş Spor’un minik sporcuları mutluluklarını kulüp başkanı Zeki Göçmen ile paylaştı.

9-11 yaş grupları arasında gerçekleştirilen turnuvanın finalinde Devrimlerspor’u, her iki yarıda bulduğu goller ile 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup edip, ‘şampiyonluk kürsüsü’ne çıkan İskenderun Asaşsporlu futbolcularda büyük sevinç yaşanıyor. Takım kaptanı Ahmet Göçmen, diğer futbolcular ile birlikte İskenderun Asaş Spor Kulübü Başkanı Zeki Göçmen’i makamında ziyaret ederek, kendisine ‘şampiyonluk kupası’nı sundu.

Reklam
Reklam

Futbolcuları bu jesti karşısında duygulanan Göçmen, Asaş Spor Futbol Okulu’nda çocuk yaştaki sporculara uzun zamandan bu yana futbol eğitimi verdiklerini hatırlatarak, “Çaba ve emeklerimizin karşılığını aldığımızı görmek büyük mutluluk verici. Bölgemizin genç, deneyimli ve başarılı hocalarından Halit Ersoy’un yetiştirmiş olduğu bu genç sporcu kardeşlerimizin, önümüzdeki süreçte daha büyük başarılara imza atacağına olan inancım tam” dedi. Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, minik sporculara ‘şampiyonluk primi’ dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz