Minik Taekwondocular Göz Doldurdu

Balıkesir'de, Taekwondo İl Temsilciği tarafından 2013 faaliyet programında yer alan Minikler Hazırlık Şampiyonası yapıldı. 20'si...

Balıkesir'de, Taekwondo İl Temsilciği tarafından 2013 faaliyet programında yer alan Minikler Hazırlık Şampiyonası yapıldı. 20'si bayan toplam 60 sporcunun katıldığı şampiyonada kıyasıya mücadele eden minik taekwondocular göz doldurdu.

Balıkesir Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlenen il şampiyonasına; Balıkesir Taekwondo GSK, Karesi Taekwondo GSK, Ayvalık GSK ve Balıkesir GSK'dan 40 erkek ve 20 bayan olmak üzere toplam 60 sporcu katıldı. Şampiyonadaki amacın Balıkesir'deki taekwondo sporunun alt yapısını oluşturmak olduğu bildirildi. Aynı zamanda, "Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası"na da hazırlık amacı için yapılan müsabakaların centilmence ve çekişmeli geçtiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Balıkesir GSK Taekwondo Teknik Direktörü Serkan Erkekoğlu, müsabakaların minik sporcuları alt yapılar için seçmekte kendilerine yardımcı olduğunu söyledi. Erekoğlu, "Sporcularımızı istekli ve azimli görmek bizi mutlu etti dedi. Ayrıca yakın zamanda ilimizde Yıldızlar Puanlı Lig Şampiyonasını başlatabilme arzusu içerisindeyiz. Bu sayede hem güçlü bir alt yapıya sahip olacağız hem de milli takıma daha çok sporcu verebileceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: