Minik taraftar Pereira’yı duygulandırdı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada Vitor Pereira'yı duygulandıran minik taraftarın kim olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın “Trabzon maçında en üzüldüğüm görüntü” diyerek gündeme getirdiği ağlayan minik taraftarın 5 yaşında Selin isminde bir kız çocuğu olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçeli yedek oyuncuların, hemen kulübenin arkasında oturan minik taraftarı ortalık karışınca soyunma odasına götürdükleri öğrenildi.

[Hakeme saldıran Trabzonspor taraftarından ilginç açıklama](https://www.mynet.com/hakeme-saldiran-trabzonspor-taraftarindan-ilginc-aciklama-95748-myspor)

Selin’in “Ama ben Trabzonsporluyum” demesi üzerine sarı-lacivertliler “Olsun, çok yakışmış. Üzerindeki formayı sakın çıkarma” sözleriyle kendisini ikna ettiler. Mehmet Topal, “Biz sahada ağabeylerinle oynadık, şimdi seninle oynayacağız” diyerek minik taraftarla soyunma odasında çikolatasına maç yaptı ve kaybetti. Ardından imzalı forma hediye edilen Selin’in, Pereira’ya da birkaç kelime Türkçe öğrettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam
[Dayak yiyen hakem Volkan Bayarslan konuştu](https://www.mynet.com/dayak-yiyen-hakem-volkan-bayarslan-konustu-95746-myspor)