Minik Toruna 'kemanlı' Karşılama

İşadamı Dursun Gürdal, Amerika’da 20 gün önce dünyaya gelen torunu Ece Gürdal ile oğlu ve...

İşadamı Dursun Gürdal, Amerika’da 20 gün önce dünyaya gelen torunu Ece Gürdal ile oğlu ve gelinine eşine az rastlanır bir karşılama töreni düzenledi. Kemancıların çaldığı ‘Samanyolu’ şarkısı eşliğinde havalimanına giren baba Gürdal, “Uzun bir yolculuktan sonra gözlerimize inanamadık. Çok güzel bir karşılamaydı. Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Baba Aslan Anıl ile Anne Gülay Anıl, çocuklarının hem Amerikan vatandaşı olması hem de ucuz eğitim alabilmesi için çocuklarının ABD’de doğmasına karar verdi. Anne Gülay Anıl, ABD’nin New Jersey eyaletinde yaklaşık 20 gün önce Ece Gürdal’ı dünyaya getirdi. Gürdal ailesi bugün öğle saatlerinde THY’ye ait tarifeli bir uçakla İstanbul’a geldi. Torunun hasretiyle yanıp tutuşan dede Dursun Gürdal da oğlu, gelini en çok da torunu Ece Gürdal için havalimanında ilginç bir karşılama töreni düzenledi.

Reklam
Reklam

Dede Dursun Gürdal ve beraberindekiler, anne Gülay, baba Aslan ve minik Ece’yi çiçeklerle karşıladı. Havalimanında yürürken birdenbire karşısında müzik çalan kemancıları gören Gülay çifti, gözlerine inanamadı. Dede Dursun Gürdal çalınan ‘Samanyolu’ şarkısı ve Fenerbahçe marşları eşliğinde torunu ile dans etti.

“Oğlum Aslan torunumun ilerideki eğitim durumunu göz önüne alarak, gelinimin Amerika’da doğum yapmasını uygun gördü.” diyen Dursun Gürdal, ABD’nin kendi vatandaşlarına ucuz eğitim verdiğini belirtti. Torun sevgisinin çok farklı bir duygu olduğunu ifade eden Gürdal, “Torunum Ece, oğlumun ve gelinimin pabucunu dama attı. Bir torunum daha var. O torunum da çok değerli. Bu sevgi kelimelerle anlatılamaz. Torunum kız olduğu için kemanlarla karşılamayı uygun gördüm. Onunla ilk dansı da yaptım.” diye konuştu.

Ece’nin ömür boyu mutlu olması için 'Samanyolu' isimli parçayı çaldırdığını dile getiren Gürdal, ayrıca Ece Bebek için yazdığı şiiri gazetecilere söyledi.

Uzun bir yolculuktan sonra gözlerimize inanamadıklarını dile getiren baba Aslan Anıl, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anne Gülay Gürdal da duygulanmanın ötesinde, çok gururlandığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz