Minik Tuana Başkan Evcilmen’i Duygulandırdı

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret eden 5 yaşındaki Tuana Yılmaz, okuduğu İstiklal Marşı ile...

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret eden 5 yaşındaki Tuana Yılmaz, okuduğu İstiklal Marşı ile Başkan Evcilmen’i duygulandırdı.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 92. yıldönümü nedeniyle Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma” yarışmasında 3. olan 5 yaşındaki Tuana Yılmaz, annesi Tuğba Yılmaz ile Başkan Evcilmen’i ziyaret etti. İstiklal Marşı’nın 7 kıtasını büyük bir coşkuyla okuyan minik Tuana, Başkan Evcilmen’i çok duygulandırdı. Böyle bir yeteneğin kaybolmaması gerektiğini belirten Başkan Evcilmen, “Kızımız henüz 5 yaşında ve müthiş bir yeteneği var. Bu yetenek profesyonel bir destekle geliştirilerek daha da başarılı derecelere imza atılmalı. Kızımız Tuana’yı kutluyorum” diye konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Evcilmen minik Tuana’ya Türk Bayraklı flama ve çeşitli hediyeler armağan etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: