Minik Yürekler Harçlıklarını AKUT'a Bağışladı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir ilkokulda bulunan 4'ncü sınıf öğrencileri büyüklerine örnek olacak bir davranış sergileyerek,...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir ilkokulda bulunan 4'ncü sınıf öğrencileri büyüklerine örnek olacak bir davranış sergileyerek, harçlıklarını AKUT'a bağışladı.

Fethiye ve çevresinde birçok operasyona katılarak hayat kurtaran Fethiye AKUT birimine Gazi İlkokulu öğrencilerinden maddi destek geldi. Gazi İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri kendi harçlıklarından artırdıkları parayı AKUT birimine teslim etti. Ege Bölük ve Aleyna Çakır isimli öğrencilerin zarf içerisinde verdikleri bağışı, Fethiye AKUT Başkanı Sadi Çidem teslim aldı.

Reklam
Reklam

Kendilerine bağış yapan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Fethiye AKUT Birim Sorumluğu Sadi Çidem ve AKUT ekibi öğrencilere teşekkür etti. Miniklerin bu davranışları ile herkese örnek olduğunu söyleyen Sadi Çidem, yapılan bağışın kendilerini duygulandırdığını anlattı. Çocuklar tarafından gösterilen özveri karşılığında sınıfa gelip onlara teşekkür etmelerinin kaçınılmaz olduğunu hatırlatan Çidem, "Derneğimize işadamlarından yeterince destek ve yardım gelmiyor. Bu davranış işadamları çevrelerine de güzel bir örnek oluşturuyor. Derneğimizin faaliyetlerini daha etkin, hızlı sonuçlandırabilmesi için ihtiyaçları oluyor, ihtiyaçların karşılanması içinse yardımseverlere ihtiyaç duyuyoruz.” dedi.

Çocuklara bu güzel ve örnek davranışı için teşekkür eden Gazi İlkokulu Müdür Vekili Tamer Karaca da AKUT'un ülke genelinde ve Fethiye’de büyük işler başardığını ifade etti.

Bağış töreninin ardından AKUT ekibi, 4-D sınıfı öğrencilerine AKUT'u ve olası afetler karşısında neler yapılmasını anlatan sunum gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: