Minikler ADT'nin Yeni Oyunu "Tıngır Mıngır Ülke'yi Çok Sevdi

Antalya Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) bu sezon çocuklarla buluşturduğu ilk oyunu "Tıngır Mıngır Ülke", miniklerin büyük beğenisini kazandı.

Antalya Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) bu sezon çocuklarla buluşturduğu ilk oyunu "Tıngır Mıngır Ülke", miniklerin büyük beğenisini kazandı.

ADT tarafından sahnelenen "Tıngır Mıngır Ülke"nin biletleri günler öncesinden tükendi. Türkiye'nin deprem gerçeğini, eğlenceli ve aynı zamanda öğretici bir yaklaşımla anlatan çocuk oyunu, tahtını kaybetmek istemeyen bir kralın bilgisizliği ve korkularının gülünç hikayesini anlatıyor. Oyunda aynı zamanda çocuklara depremden korunma konusunda da bilgi veriliyor.

Kazım Güçlü'nün yazdığı, Mustafa Gürkan Görbil'in yönettiği oyunda, Özlem Şendinç, Gökçehan Yazıcı, Gülbahar Bozkurt, Okan Kağnıcı, Gökhan Sevimli, Gökhan Güvenatam ve Kerim Güngör rol alıyor.

Reklam
Reklam

"Tıngır Mıngır Ülke" şubat ayı boyunca her Salı saat 11.00'de, her Pazar saat 14.00'te Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde izlenebilir.

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: