Minikler anaokulu diplomalarını törenle aldı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde faaliyet gösteren Bozyazı Özel Yıldırımhan Aysal Aytaç İlköğretim Okulu'nun öğrencileri düzenlenen mezuniyet...

Mersin'in Bozyazı ilçesinde faaliyet gösteren Bozyazı Özel Yıldırımhan Aysal Aytaç İlköğretim Okulu'nun öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreniyle anaokulu diplomalarını aldı.
Okul bahçesindeki törene çok sayıda davetli ile öğrenci velisi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Yıldırımhan Aysal Aytaç İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Palalıoğlu, anasınıfı öğretmenlerinin öğrenciler üzerinde çok emeği olduğunu söyledi.
"Öğrencilerimiz 1. sınıfa kadar öğrenmesi gereken tüm bilgileri en güzel şekilde öğrenerek mezun oluyorlar." diyen Palalıoğlu, "Başöğretmen Atatürk´ün 'Geleceklerine yatırım yapmayan milletler, yok olmaya mahkûmdurlar' sözü bizlere her zaman rehber olmuştur. Okulumuz iki yıl içerisinde birçok başarılara imza atmıştır. Bu başarıları aile-okul -öğrenci üçgeniyle sağladığımıza inanıyorum. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğrenci velilerinden Tevfik Bor ise ''Öğrencilerinin kısa zamanda eğitime adım atmalarının sevincini yaşadıklarını belirterek, "Minik yavrularımızdan sevgi ve bilgilerini esirgemeyen, çok değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.'' dedi.
Ardından minik öğrencilerin hazırladıkları skeçler, İngilizce ve Türkçe şarkılar, Karadeniz'in meşhur Kolbastısı ve miniklerin semazen gösterisi konuklardan ve velilerden büyük alkış aldı.
Minikler program sonunda anasınıfı mezuniyet diplomasını ve İngilizce başarı sertifikasını Bozyazı Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam'ın eşi Semra Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz eşi Tülin Yılmaz ve Bozyazı Mal Müdürü Vekili Hanife Saraç'ın elinden aldı.
Programın sonunda anasınıfı öğretmeni Hüsne Eroğlu'na sınıf annesi Selda Yılmaztürk tarafından çiçek takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz