Minikler Anneler Günü’nü kutladı

Manavgat Çizmeli Kedi Kreşi minikleri düzenlenen bir etkinlikle Anneler Günü’nü kutladı.

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde önde gelen kreş okul öncesi eğitim kurumlarından olan Çizmeli Kedi’li minikler Anneler Günü’nde oldukça eğlenceli bir program yaptı. Başarı Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Çizmeli Kedi’nin minik öğrencileri sahnede gösterdikleri performansla izleyenlere parmak ısırttı.

Sahnede şiirler okuyan, şarkılar söyleyen, çeşitli gösteriler yapan minikler, yaptıkları esprilerle ebeveynlerini kahkahaya boğdu. Etkinliğin sonunda annelerinin anneler günü kutladı.

Reklam
Reklam

Çizmeli Kedi yöneticisi Havva Ersoy Karadaş, etkinliğin çok verimli geçtiğini belirterek, Anneler Günü sayesinde velilerinde birbirlerini daha iyi tanışma fırsatını bulduklarını kaydetti. Karadaş, bu tür etkinliklere hem öğrencilerin sosyalleşmesine hemde velilerin kaynaşmasını sağladıkları için devam edeceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz