Minikler Dini Bilgileriyle Büyüledi

Adıyaman Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, minik çocukların Kur’an-ı Kerim, hadis ve 32 farzı...

Adıyaman Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, minik çocukların Kur’an-ı Kerim, hadis ve 32 farzı okuması izleyenleri büyüledi.

Adıyaman Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Fatih Talebe Yurdu ve Gülbahar Çocuk Evi'nin hazırladığı etkinlik, izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı. İki aylık kurs boyunca dini bilgiler öğrenen minikler, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. 4-6 yaş arası çocukların sahne aldığı gece, 6 yaşındaki Mücahit Selvi’nin Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı. Mücahit Selvi okuduğu Kur’an ile kendisine hayran bıraktı.

Reklam
Reklam

Doğa Arslantaş ve Süeda Polat da birlikte 32 farzı saydılar. 32 farzı sayan küçük kızlar büyük alkış aldı. Daha sonra sahneye çıkan Mahmut Değerli ve Merve Değerli adlı çocuklar, 10 tane hadis okuyarak meallerini söylediler. Gecede çocukların hocaları Mahmut Ede, Ahmet Ökçün ve Ahmet Danışman ilahiler seslendirdi. Mücahit Selvi’nin kapanışta yaptığı duanın ardından, program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Geceye Belediye Başkan yardımcıları Hacı Yusuf Bilgin, Ebubekir Fırat, Başkan Danışmanı Emin Yağımlı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İskender Korkut ve çok sayıda kişi katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: