Minikler Halk Oyunları Yarışması Türkiye Finali Avanos'ta Yapılacak

Türkiye Minikler Halk Oyunları Yarışması Finali Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Minikler Halk Oyunları Yarışması Finali Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Minikler Halkoyunları Finali, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ve Avanos Belediyesi iş birliği ile 15-17 Haziran tarihleri arasında Avanos Amfi Tiyatro'da yapılacak.

Anadolu Kültürünün tarihsel sürecinde sahip olduğu foklorik halk oyunlarının minikler tarafından sergileneceği Türkiye Minikler Halkoyunları Finali yarışması için Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükçü, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Mustafa Ünlüer ve Türkiye Halkoyunları Federasyonu yetkilileri Amfi Tiyatroda yapılacak düzenleme ve hazırlıklar için alan değerlendirmesi yaparak incelemelerde bulundular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: