Minikler, Maket Şenliğinde Hünerlerini Sergiledi

Zonguldak Fatih Koleji Anasınıfı’nda eğitim gören minikler, 'Babam ve Ben Maket Şenliği'nde babalarıyla okulda bir...

Zonguldak Fatih Koleji Anasınıfı’nda eğitim gören minikler, 'Babam ve Ben Maket Şenliği'nde babalarıyla okulda bir gün geçirmenin heyecanını yaşadı.

Fatih Koleji Anasınıfı’nda ‘Babam ve Ben’ isimli Maket Şenliği düzenlendi. Etkinlikte anasınıfına giden öğrenciler ile babaları hep birlikte maket yaptı. Renkli görüntülere sahne olan programda konuşan Fatih Koleji Müdürü Gökhan Altıntaş, “Burada önemli olan velilerimizle öğrencilerimizi okulumuzda bir araya getirmektir. Baba ve oğul dayanışmasıyla ortaya güzel şeylerin çıkabileceğini göstermek istedik. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen anasınıfımızdaki bütün görevli öğretmen ve personelimiz ile şenliğimize katılan öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Programın ardından toplanan bir birinden ilginç maketler, sergiye alındı. Velilere katılım belgesi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: