Minikler, Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası'nda Yozgat’ı Temsil Edecek

Yozgatlı minik öğrenciler, Antalya’da 27 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 'Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda illerini...

Yozgatlı minik öğrenciler, Antalya’da 27 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 'Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda illerini temsil edecek.

Yozgat Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Satranç Kursu'na katılan kız ve erkek öğrenci kursiyerlerden oluşan 10 yaş grubu 6 öğrenci, satranç şampiyonasına katılacak. Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Gençlik Merkezi tarafından açılan kursun 2 aydır devam ettiğini söyledi.

Merkez ve ilçeler arasında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerin, Antalya’da düzenlenecek Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası'nda Yozgat’ı temsil edeceğini belirten Sapmaz, "Kursumuzda Barış Kokukırık hocamız, 2 ay boyunca öğrencilerimize satranç dersi verdi. Kurslarımız, 2 grup halinde 30 öğrencimizle devam ediyor. İnşallah Antalya’da yapılacak olan turnuvada öğrencilerimizden başarı bekliyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini söyleyen Sapmaz, "Merkezimizde bir aile gibi öğrencilerimizle yakın diyalog içerisindeyiz. Gençlerimizin, merkezimize ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor. Ailelerimiz, çocuklarını, kendileri buraya getirerek zamanlarını Gençlik Merkezi'nde değerlendirmesini istiyor. Bizim amacımız da bu zaten. Öğrencilerimiz, boş zamanlarını internet kafelerde ya da kahve köşelerinde değil de burada sıcak bir ortamda, farklı sportif etkinliklere katılarak geçirmesini sağlamaktır. Okullarımız, yarın yarıyıl tatiline giriyor, bu vesile ile öğrencilerimizin tatil dönemlerini merkezimizde arkadaşları ile birlikte değerlendirmelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: