Minikler'den Eğitim Öncesi Şenlikleri

Elazığ'da okul eğitim öncesi şenlikleri start aldı.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Merkezdeki ana okulu ve kreş öğrencisi miniklerin katıldığı şenlik büyük ilgi gördü.

3 gün sürecek olan şenlik, Elazığ PTT meydanı önünden başlayan kortej ile start aldı. Çeşitli ana okulu ve kreş öğrencisi minikler, Müzik eşliğinde Vilayet önüne yürüdü. Elazığ’da okul öncesi eğitim gören yüzlerce minik, Vilayet önünde milli eğitim müdürlüğü tarafından kurulan ücretsiz oyun parklarında doyasıya eğlendi.

Törende konuşan Elazığ Milli Eğitim Şube Başkanı Zeki Ulufer okul öncesi eğitim gören minikleri geleceğin Elazığı’na şekil vereceğini belirterek, “ Onları ne kadar daha kaliteli ve sağlıklı eğitebilirsek, hem onları hem de yaşadığımız şehri kazanırız.

Reklam
Reklam

Bu açıdan, tüm kurumlara, kuruluşlara ve özellikle eğitmenler ile ailelere büyük görevler düşüyor. Bu görevlerimizi layıkıyla yerine getirmeliyiz. Bizim ve Elazığ’ın geleceği bu minik hemşerilerimizin ellerinde “ dedi.

Elazığdaki okul öncesi eğitim şenliği kapsamındaki etkinlikler haftasonları gün boyu ücretsiz olarak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan oyun parkları ile devam edeceği belirtildi.

Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: