Miniklerden Hayvanlara İlgi

Malatya Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Geçici Bakımevi'ni ziyaret eden Kazım Karabekir İlköğretim Okulu birinci sınıf...

Malatya Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Geçici Bakımevi'ni ziyaret eden Kazım Karabekir İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri, hayvanlara ilgi gösterdiler.

Öğrencilere, Veteriner Hekim Ahmet Büyükkaya tarafından bakım evinde bulunan hayvanların bakımları ve aşılanmaları hakkında bilgiler verilerek bakımevi gezdirildi.

Malatya Belediyesi Veteriner Müdürü Sadık Özelçi, hayvan sevgisinin önemine değinerek, "Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencilerini Hayvan Kısırlaştırma ve Geçici Bakımevi'nde gezdirdik. Hayvan sevgisinin küçük yaşlarda kazandırılması için yapılan bu gezi çok önemli. Hayvan sevgisinin kazandırılması için bu tür programların daha fazla artırılarak devam etmesi gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğretmeni Ebru Özelçi de, "Çocuklarımıza hayvan sevgisini küçük yaşlarda kazandırmamız gerekmektedir. Çocuklarımıza hayvanları sevdirmek için yapmış olduğumuz bu gezide bizleri kırmayarak yardımcı olan Malatya Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Geçici Bakımevi yetkililerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Öğrencilerle birlikte Bakımevi'ne gelen Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Malatya Şube Başkanı Filiz Yenier ise, "Bakımevinde yapılan çalışmalar ile hayvan kulübeleri gerçekten çok güzel olmuş. Bu çalışmalar inşallah başka belediyelere de örnek olur düşüncesindeyim" dedi.

Gezi programı sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: