Miniklerden Kızılay'a Destek

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde, Meslek Yüksek Okulu'nda kurulan Kızılay kan bağışı standını, kreş öğrencileri ziyaret etti.Kızılay...

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde, Meslek Yüksek Okulu'nda kurulan Kızılay kan bağışı standını, kreş öğrencileri ziyaret etti.

Kızılay Çanakkale Bağış Merkezi Müdürü Muammer Eçier, üç hemşire ve bir hizmetli kadrosuyla birlikte Lapseki Meslek Yüksek Okuluna beş adet kan bağışı standı kurdu.

Çanakkale bölgesinde aktif bir çalışma grubu oluşturduklarını dile getiren Eçier, bağış kabulünün yanında öğrencileri bilgilendirdiklerinin söyledi. Kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğuna da değinen Eçier, gerekli sağlık kontrollerini yaptıktan sonra uygun kişilerden bağış kabul ettiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Lapseki kreş öğrencileri de Kızılay standını ziyaret ederek bağışçılara moral verdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşe Şimşek ve eğitimciler eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler Kızılay standını ve okulu gezdi. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Feyza Kolcu minik öğrencilerle yakından ilgilendi.

Kızılay standını ziyaret eden öğrencilerin kiloları ölçülerek sağlık taraması yapıldı. Kreş Müdürü Ayşe şimşek 29 Ekim ile 4 Kasım tarihlerinin Kızılay Haftası olduğunu hatırlatarak “Öğrencilerimizle birlikte Yüksek okulunu ziyaret ediyoruz” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Feyza Kolcu daha sonra kan bağışı yapan öğrencileri ziyaret ederek sağduyulu davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Gün boyunca bağış kabul edileceğini hatırlatan Kolcu, tüm öğrencileri daha duyarlı olmaya çağırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz