Miniklerden muhteşem okuma bayramı

Kılıçaslan İlkokulu 1-C sınıfı öğrencileri hazırlamış oldukları okuma bayramını izleyicilere

Kılıçaslan İlkokulu 1-C sınıfı öğrencileri hazırlamış oldukları okuma bayramını izleyicilere sundular. Birçok davetlinin ve velilerin katıldığı programa okul müdürü Metin ÇATAK’ın konuşmasıyla başlandı. Metin Çatak; Çocukların eğitim- öğretiminde fedakar ve ilgili bir annenin çok önemli olduğunu, böyle velileri olan öğrencilerin başarılı olduğunu söyledi. 1-C sınıf öğrencilerini ve sınıf öğretmenleri Kamuran AVNAK’ ı çalışmalarından dolayı tebrik eden Metin ÇATAK öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

İki saat süren programda şiirler, skeçler, koro, kovboylar, bayrak gösterisi, penguen dansı rontlar, halk oyunları, izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi. Özellikle bayrak gösterisi ayakta alkışlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: