Miniklerden Protokole Aşure Ikramı

Adana Kozan Burç İlkokulu Okul Aile Birliği, Aşure Günü'yle ilgili 2000 kişiye aşure dağıttı.Kozan Burç...

Adana Kozan Burç İlkokulu Okul Aile Birliği, Aşure Günü'yle ilgili 2000 kişiye aşure dağıttı.

Kozan Burç İlkokulu Okul Aile Birliği'nin faaliyeti olarak okulda veliler, öğretmenler ve öğrencilerin toplu katılımı ve çalışmalarıyla 2000 kişilik aşure pişirildi. Bu aşure önce komşulara olmak üzere bazı okullara, yurtlara, dershanelere ve halka dağıtımı yapıldı. Daha sonra Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili aşure dağıtan öğretmen ve öğrencileri makamında kabul etti. Öğrenciler kaymakamlık çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve müdürlük çalışanlarına, adliye sarayındaki çalışanlara, İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu ve emniyet memurlarına da aşure dağıtımında bulundu.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı da ziyaret eden öğrenciler Başkan Özgan’a aşure ikramında bulundu. Başkan Özgan ise öğrencilere meyve suyu ikramını kendi servis yaptı. Daha sonra ise öğrencilere ve öğretmenlerine birer adet 'Atatürk’ün Uşağının Anıları' adlı kitaptan hediye etti.

Kitaplardan dolayı Başkan Özgan’a teşekkür eden okul müdürü Abdülhadi Kaya, "İlçedeki devlet büyüklerinin başta Kaymakam, Emniyet Müdürü ve Belediye Başkanı'na okulumuza yaptıkları yardım ve desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz. Okul aile birliği ile beraber bu gibi faaliyetlere devam edeceğiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: