Miniklerden Renkli 23 Nisan Kutlaması

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim Fakültesi Uygulama Kreşi ve Anaokulu’nun minik öğrencilerinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim Fakültesi Uygulama Kreşi ve Anaokulu’nun minik öğrencilerinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladıkları gösteriler, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

MEÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Eğitim Fakültesi Uygulama Kreşi ve Anaokulu’nun 4-5 ve 6 yaş grubu öğrencilerinin hazırladığı etkinlik, Prof Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. MEÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Burak Çimen, Eğitim Fakültesi Uygulama Kreşi ve Anaokulu Müdürü Emre Tuncay, öğretmenler, öğrenciler ve velilerinin katıldığı etkinlikte, minikler sundukları gösterilerle hem doyasıya eğlendiler hem de onları izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Reklam
Reklam

Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Müdür Tuncay, “Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, TBMM’nin açıldığı 23 Nisan gününü ulusumuza aynı zamanda çocuk bayramı olarak armağan etmiş ve bu yönüyle de büyük önderimiz dünya ölçeğinde eşsiz liderliğini bir kez daha kanıtlamıştır” dedi.

Amaçlarının, çocukların Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı, hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak olduğunu kaydeden Tuncay, etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Etkinlikte öğrenciler, çeşitli tiyatro gösterilerinin yanı sıra piyano ve keman dinletisi, şiirler, müzik ve dans gösterileri sundular. Prof. Dr. Çimen, gösterilerin sonunda 5 ve 6 yaş grubu öğrencilere başarı belgesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz