Miniklere Hayvan Sevgisi Anlatılıyor

Bugüne kadar toplam 10 okulun ana sınıfından 850 öğrenciye ulaşan Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü,...

Bugüne kadar toplam 10 okulun ana sınıfından 850 öğrenciye ulaşan Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ana okullarında hayvan sevgisi ve bakımı ile ilgili eğitimlere devam ediyor.

Eğitimlerde hayvani ürünlerin faydaları, beslenmedeki önemi ve evil hayvan bakımı hakkında öğrenciler bilgilendiriliyor. Erken yaşta eğitim alma imkanı bulan öğrenciler hayvanlardan bulaşabilecek hastalıklara karşı alınması gereken tedbirleri de öğreniyor.

Son olarak Alime Paşa İlköğretim ve İş Okulu’nda Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından 60 öğrenciye seminer verildi. "Engelli kardeşlerimize karşı sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalıştık" diyen Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yener Öz, “Öğretmenlerimiz verdiğimiz seminerden çok memnun kaldılar ve seminer slaytlarımızı talep ederek kendi eğitimlerinde kullanmayı düşündüklerini söylediler. Çalışmalarımız devam edecek. Maksadımız bütün anasınıflarındaki kardeşlerimize ulaşmak, bu dünyada yalnız yaşamadığımızı hatırlatarak, onlara çevre şuuru aşılamak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: