Minikleri Korkutan Zincirleme Kaza

Bursa'da freni patlayan servis minibüsünün çarptığı otomobil, yol kenarında bulunan ağaçların arasına sıkıştı. Piknikten dönen...

Bursa'da freni patlayan servis minibüsünün çarptığı otomobil, yol kenarında bulunan ağaçların arasına sıkıştı. Piknikten dönen ailenin bulunduğu otomobildeki 2 çocuk, kazanın ardından gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre İzmir'den gelen turist kafilesini taşıyan Hamdi Y. yönetimindeki 35 S 01673 plakalı minibüsün rampa aşağı inerken aniden freni boşaldı. Bir türlü duramayan minibüs, pikniğe gittikleri Uludağ'dan dönen Recai Selçuk yönetimindeki 16 YA 099 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaçların arasına sıkıştı. Hızını alamayan minibüs daha sonra önünde seyir halinde olan Melike Baran'ın kullandığı 16 L 3012 plakalı otomobile çarptı.

Reklam
Reklam

Kazayı gören vatandaşlar ağaçların arasına sıkışan araçta bulunan sürücü ile Muzaffer Turan, Havva Selçuk ve Nuray Selçuk'u kurtarmak için seferber oldu. Yaralılar kısa sürede araçtan çıkarılırken, kazanın şokunu üzerinden atamayan 6 yaşındaki Havva Selçuk ve kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Kazadan sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralıları Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağaçların arasına sıkışan otomobilin LPG'li olması sebebiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Servis minibüsünün çarptığı otomobilin sürücüsü Melike Baran ise olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Titreyen ve ayakta durmakta zorlanan Baran'a sağlık ekipleri müdahale etti.

Freni boşalan servis minibüsünün şoförü ise gözaltına alındı. Olayı gören vatandaşlar, kazanın büyük bir gürültü ile meydana geldiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: