Miniklerin Akülü Araç Keyfi

TEKİRDAĞ (İHA) – Havaların ısınmasıyla birlikte dışarı çıkan aileler çocuklarını akülü arabalara bindirerek eğlendiriyor.Tekirdağ’ın Çorlu...

TEKİRDAĞ (İHA) – Havaların ısınmasıyla birlikte dışarı çıkan aileler çocuklarını akülü arabalara bindirerek eğlendiriyor.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Atatürk Heykel Parkı’nda bulunan akülü araçlar çocuklar tarafından tercih ediliyor. Aileler ücret karşılığında bindirdikleri çocuklarını gezdiriyor. Parkın içinde bulunan boş alanı çocukların eğlenmesi için değerlendiren işletme sahibi, aileler çaylarını içerken çocukların da eğlenmesini sağlıyor.

Çay bahçesinde çocukların da eğleneceği bir yer olmasını olumlu karşılayan aileler, “Gerçekten burasının küçüklere karşı tahsis edilmesi çok güzel, akülü araçlar ile birlikte burada güzel vakit geçiren çocuklarımız güneşli havada en çok buraya gelmek istiyorlar” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: