Miniklerin Büyüleyen Dans Gösterisi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Edirne Balkan Çocuk Şenliği, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Türkiye’nin yanı sıra...

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Edirne Balkan Çocuk Şenliği, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Türkiye’nin yanı sıra 6 Balkan ülkesinden yüzlerce çocuğun katıldığı şenliklerde yerli ve yabancı öğrencilerin sergilediği dans ve müzik performansları büyük beğeni topluyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Edirne'de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Balkan Çocuk Şenliği devam ediyor. Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Romanya, Arnavutluk ve Sırbistan’ın yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yüzlerce çocuğun katıldığı şenlikte öğrenciler, çeşitli dans ve müzik gösterileri sunuyor.

Reklam
Reklam

Gün boyu Saraçlar Caddesi’nde devam eden etkinliklerde sahne alan öğrencilerin sergilediği dans ve müzik performansları büyük beğeni toplarken ailelerin yanı sıra birçok vatandaş da gösterileri takip etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: