Miniklerin Ders Zili Çaldı

Erkan Koleji’nin minikleri ders başı yaptı. Okula uyum amacıyla ders zili çalan ana sınıfı öğrencileri,...

Erkan Koleji’nin minikleri ders başı yaptı. Okula uyum amacıyla ders zili çalan ana sınıfı öğrencileri, daha ilk günden okul yönetimi ve öğretmenleriyle kaynaştılar.

Aileleriyle birlikte okula gelen öğrenciler, Erkan Koleji görevlileri tarafından kapıda karşılandı. Öğrenciler eğitim alacakları sınıflara dağılmadan önce velilere küçük bir kokteyli verildi. Kokteylde konuşma yapan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Hatipoğlu, Okul Öncesi, İlköğretim ve Orta Öğretim bölümlerinin her aşamasında öğrencilerini, ulusal ve uluslar arası platformlarda kendisini ifade edebilen ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Genel Eğitim Koordinatörü İzzettin Yüzçelik ise, "Kolejimizde, öğrencilerimize sosyal ve düşünme becerilerinin kazandırılması hedeflenmektedir. Bu hedefler doğrultusunda yeni eğitim-öğretim yılının tüm ekibimize ve öğrencilerimize başarılar getirmesini diliyorum" dedi.

Yüzçelik, zengin akademik ve ders dışı programlarla, toplumsal, uluslar ve kültürler arası bilince sahip, anadillerinin yanı sıra İngilizce ‘ye hakim bireyler olarak yetiştirdikleri öğrencilerinin geleceğe güvenle baktıklarını vurguladı.

İlköğretim Okulu Müdürü Nazmiye Çabuk da, "Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek, değerli öğretmenlerimizle birlikte heyecan ve gurur içerisindeyiz. Kolejimizde çocuklarımıza bilimi, teknolojiyi ve sevgiyi bütünleştirip, öğrenmeyi zevkli hale getiriyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu geçmesini diliyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: