Miniklerin okuma sevinci

Turhal Özel Yıldırım Koleji’nin minik öğrencileri okuma sevinci yaşıyor. Okuma ve yazmayı öğrenen öğrenciler mutluluklarını...

Turhal Özel Yıldırım Koleji’nin minik öğrencileri okuma sevinci yaşıyor. Okuma ve yazmayı öğrenen öğrenciler mutluluklarını öğretmenleri ile birlikte pasta keserek kutladı.

Kolejin konferans salonunda yapılan kutlama programında sevinçlerini anne, baba ve öğretmenleriyle paylaşan öğrencilere ‘Okuma Yazma Başarı Belgesi’ ile çeşitli hediyeler verildi. Okulun 1/A ve 1/B sınıflarında okuyan toplam 34 öğrenci okuma ve yazma öğrenmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadı. Okulda düzenlenen programda minikler, hazırladıkları şarkı, şiir ve gösterilerle davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin okuma ve yazmaya geçmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turhal Özel Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, emeği geçen bütün öğretmen ve velilere teşekkür etti. Tören kapsamında ‘İlk defterim’ başlıklı sergi de açıldı. Program daha sonra öğrenci ve velilere yapılan ikramlarla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz