Miniklerin Okuma Sevinci

Serdivan Bahçelievler Gazi İlkokulu 1-B ve 1-G sınıfları okul konferans salonunda öğretmenleri Meral Karaman ve...

Serdivan Bahçelievler Gazi İlkokulu 1-B ve 1-G sınıfları okul konferans salonunda öğretmenleri Meral Karaman ve Berrin Şahin eşliğinde gerçekleştirdikleri okuma bayramı ile ailelerinin yüzünü güldürdü. Sınıf koroları tarafından okunan İstiklal Marşı ile başlayan gösteri çeşitli çocuk şarkılarıyla devam etti. 1-B sınıfı öğrencilerinin sergilediği Mevsimler ve Meslekler Rondu ailelerden büyük alkış alırken, sene boyunca öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinliklerin sergilendiği slayt gösterisi ise büyük beğeni topladı.

Reklam
Reklam

1-G sınıfı öğrencilerinin sergilediği Adıyaman Yöresi Halk Oyunları gösterisi ile doruk noktasına ulaşan etkinlikte minik öğrencilerin sergilediği palyaçolar gösterisi ise salonu dolduran aileleri gülme krizine soktu.

Tören sonunda bir konuşma yapan Okul Müdür Yardımcısı Cemal Yamak öğrencilerin okuma sevincinin mutluluğunu paylaştıklarını belirtti. Sınıf Öğretmeni Meral Karaman ve Berrin Şahin’e çiçek vererek teşekkür eden Yamak, öğrencilere sergiledikleri başarılı etkinliklerden ve katkılarından dolayı da velilere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: