-miniklerin Sergi Heyecanı

Elmalı Anaokulu öğrencileri 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında yaptıkları resim ve sanat çalışmalarını düzenlenen sergiyle...

Elmalı Anaokulu öğrencileri 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında yaptıkları resim ve sanat çalışmalarını düzenlenen sergiyle tanıttılar.

Sergiye Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Candeğer, Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Bülent Gökçe ve öğrenci velileri katıldı.

Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen 94 minik öğrencileri aileleri yalnız bırakmadı. 300 kişinin ziyaret ettiği sergide açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Osman Candeğer, küçük çocukların bu derece güzel işler yapmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, “Bu sergide minik yavrularımızın yaptıklarını ve neler yapabileceklerini gördük. Sergilenen birbirinden güzel resimler ve el işleri onların çok yetenekli olduğunun kanıtıdır. İnşallah bu özveri ve güvenle büyüyüp yetişecek olan bu çocuklarımızın hepsi vatanına, milletine faydalı ve yararlı birer birey olarak yetişir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz