Miniklerin sergisi büyük ilgi gördü

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları resim ve projelerinin sergisinin açılışını yaptı.

DENİZLİ (İHA) - TMMOB Sergi Salonu'ndaki açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, Şube Müdürü Hüseyin Başgün, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.Her köşesi ayrı bir renk cümbüşünde ve cıvıl cıvık olan sergide açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Birbirinden özel eserleri minik elleri ile teker teker emek çekerek hazırlayan yavrularımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yoğun iş temposunun içerisinde böyle güzel etkinliklerde ve yavrularımızla birlikte olmak bizlerin iş stresini de üstümüzden atıyor. Her fırsatta bu miniklerimizle bir araya gelmeye çalışıyorum. Bir yıl boyunca öğretmenleri eşliğinde değerli yavrularımız hazırlamış oldukları eserlerini burada halkımızın beğenisine sundular. Emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmasının ardından açılış kurdelesini bir öğrenci ile birlikte kesen Mahmut Oğuz öğretmen ve öğrenciler ile birlikte sergiyi dolaşarak miniklerin eserlerini tek tek inceledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz