Miniklerin Yılsonu Spor Bayramı

Kütahya’nın Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçelerindeki ilköğretim okullarındaki yüzlerce öğrencinin yıl içerisinde çeşitli spor müsabakalarında...

Kütahya’nın Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçelerindeki ilköğretim okullarındaki yüzlerce öğrencinin yıl içerisinde çeşitli spor müsabakalarında kazandıkları kupaların Simav Şehir Stadındaki takdim töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kupa takdim törenine Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, Simav İlçe Spor Müdür Vekili Mustafa Bilgin ile okul müdürleri katıldı.

Şölene dönüşen etkinlikte öğrenciler Simav Şehir Stadını dolduran arkadaşları önünde sergiledikleri folklor oyunları, futbol müsabakaları ve akrobasi gösterileri ile büyük alkış topladı.

Reklam
Reklam

Yıl içerisinde ilçeleri ve il genelinde katıldıkları çeşitli spor müsabakalarında başarı kazanan öğrenciler kupalarını törenleri baştan sonra zevkle izleyen Simav Kaymakamı Yüksel Ünal ve diğer protokol mensuplarının elinden aldı.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, sporun eğitimin önemli bir parçası olduğunu ve sporda başarılı olan gençlerin eğitimde de başarıyı yakaladıklarına dikkat çekti.

Şirikçi, “Simav başta olmak üzere törene renk katan Pazarlar ve Şaphane ilçelerimizin çok değerli okul yöneticileri ile başarılı öğrencilerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: