Miroslav Radosevic’e Banvit’ten ödül

Banvit, oynadığı Trabzonspor Basketbol maçı öncesinde eski oyuncusu ve takım kaptanı Miroslav Radosevic’e onur ödülü...

Banvit, oynadığı Trabzonspor Basketbol maçı öncesinde eski oyuncusu ve takım kaptanı Miroslav Radosevic’e onur ödülü verdi.

2004 - 2005, 2005 - 2006 ve 2006 - 2007 sezonlarında Banvit forması giyen, aynı zamanda yeşil - turunculu ekibin kaptanlığını da yapan Miroslav Radosevic Banvit’i ziyaret etti.

Şu an ülkesinde sahibi ve yöneticisi olduğu firması ile iş hayatına devam eden aynı zamanda da bir spor kulübünün yöneticiliğini yapan Radosevic’in ziyareti, hem Banvit’teki eski dostlarıyla bir araya gelme, hem de yöneticisi olduğu firma ve spor kulübü ile Banvit arasındaki iş ilişkilerini geliştirme amacını taşıdı.

Reklam
Reklam

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanan Banvit – Trabzonspor Basketbol maçı öncesinde düzenlenen törenle eski Sırp basketbolcuya, Banvit’e yaptığı özverili ve başarılı hizmetlerin anısına onur ödülü verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz