MİSADER üyeleri Ömerli Belediye Başkanı Altındağ’ı ziyaret etti

Mardin'in Midyat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSADER) üyeleri, Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ'ı ziyaret...

Mardin'in Midyat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSADER) üyeleri, Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ'ı ziyaret etti. Altındağ, “İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için kime gidilmesi gerekiyorsa gitmeye hazırız.” dedi.
Ömerli ilçesine bir takım temaslarda bulunmak üzere giden MİSADER üyeleri, Belediye başkanı Yılmaz Altındağ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Altındağ, ilçede yaptığı çalışmalar hakkında dernek üyelerine bilgi verdi. Mardin’de alt yapı ve mezbahanesi biten ilk ilçe olduğunu vurgulayan Altındağ, “37 yıllık belediyeyiz. İlçemizin kalkınması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçeye küçük sanayi sitesi kazandırmak için çalışmalara başladık.” dedi. Toplum adına kime gidilmesi gerekiyorsa gitmeye hazır olduklarını belirten Altındağ, “İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için kime giderilmesi gerekiyorsa gitmeye hazırız.” diye konuştu.
İlçede yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Altındağ'ı tebrik eden MİSADER Genel Sekreteri Halid Yenigün, “Ömerli, Midyat ve Mardin arasında kalan önemli bir ilçemiz. Buranın kalkınması bizler için de çok önemli. Bölgemiz tarihi ve kültürel alanda gelişmiş, bunun yanında sanayi anlamında da gelişmesini diliyoruz. Biz Midyatlı iş adamları Ömerlili iş adamlarına her konuda yardımcı olmaya hazırız.” şeklinde konuştu.
Ziyarette MİSADER Genel Sekreteri Halid Yenigün’ün yanı sıra dernek üyeleri Eşref Kaplan ve Yılmaz Yarış hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz