Misafir Aileler Adıyaman’da Ağırlandı

Adıyaman Üniversitesi ile Asu Televizyonu'nun ortaklaşa yürüttüğü 'Misafir Aile Projesi' kapsamında çocuklarının mezuniyet törenine katılmak...

Adıyaman Üniversitesi ile Asu Televizyonu'nun ortaklaşa yürüttüğü 'Misafir Aile Projesi' kapsamında çocuklarının mezuniyet törenine katılmak için il dışından gelen veliler, gönüllü aileler tarafından ağırlandı.

Üniversitenin 2011-2012 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenine katılan birçok aile çocuklarını en güzel günlerinde yalnız bırakmayarak onlarla birlikte sevinçlerine eşlik etti. ‘Misafir Aile Projesi’ kapsamında ev sahibi aileler ile konuk aileler mezuniyet töreni öncesi tanıştı. Adıyaman Üniversitesi tarafından verilen yemekte bir araya gelen aileler projenin çok anlamlı olduğunu belirtti. Üniversite yemekhanesindeki yemeğe katılan Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, ailelerle tek tek ilgilendi.

Reklam
Reklam

İl dışından gelen bir aileyi misafir eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, projenin çok güzel olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini belirterek “Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da hangi evin kapısını çalarsanız sizi bir gün değil günlerce misafir ederler. Ben askerliğimi Mardin’de yapmıştım. Şimdi Mardinli bir aileyi misafir edeceğiz. Eminim bu aile beni tanımasa bile kapılarını çalsaydım misafir ederdi. Onları misafir etmekten büyük onur duydum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: