Misafirlerine Tahta Kaşık Hediye Ediyor

DENİZLİ (AA) - Acıpayam’a bağlı Hisar köyünde bir çiftçi, kendi imkanlarıyla yaptığı tahta kaşık ve kepçeleri misafirlerine hediye ediyor.

Acıpayam’a bağlı Hisar köyünde bir çiftçi, kendi imkanlarıyla yaptığı tahta kaşık ve kepçeleri misafirlerine hediye ediyor. AA muhabirinin görüştüğü 77 yaşındaki Arif Aktaş, uzun yıllardan beri şimşir ağacından kaşık ve kepçe yaptığını söyledi. Ağaçtan yapılan kaşığın sağlıklı olduğunu ve evinde bunları kullandığını ifade eden Aktaş, şöyle devam etti: “Uzun yıllardan beri yaptığım el işi oyma tahta ve kaşıkları gelen misafirlere hediye ediyorum. Onların memnun ve mutlu olduğunu görmek beni sevindiriyor. Şimşir ağacından kendi imkanlarımla kaşık, kepçe ve nazar boncuğu üretiyorum. Bunları tamamen hobi olarak yapıyorum. Ömrüm yettiğince bu uygulamayı devam ettireceğim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz