Mısır Kesme Makinasına Ayağını Kaptırdı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Üçüyük köyünde, mısır hasadı yapan kişi hasat makinasına ayağını kaptırdı. Ayağı...

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Üçüyük köyünde, mısır hasadı yapan kişi hasat makinasına ayağını kaptırdı. Ayağı kopan şahıs Ambulans Helikopterle Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Altıntaş ilçesine bağlı Üçüyük Köyünde meydana geldi. Tarlada mısır hasadı yapan 30 yaşlarındaki İbrahim Alparslan, Silaj Makinesi ile mısır hasadı yaptığı sırada ayağını makinanın kesim kısmına kaptırdı. Çevredekiler olaya müdahale ederken olay yerine Sivil Savunma Ekipleri ve ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen ekipler İbrahim Alparslan’ın ayağının diz kısmından itibaren kesilmiş ve ezilmiş olarak makinadan çıkarabildi.

Reklam
Reklam

İbrahim Alparslan olay yerine gelen Ambulans Helikopterle Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Burada müdahalesi yapılan Alparslan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz