Mısır Ve Suriye'deki Katliama Tepki Gösterileri

ERZİNCAN (AA) - Erzincan Mısır Direnişi İle Dayanışma Platformu üyeleri, Mısır'daki darbe karşıtlarına yönelik katliamı ve Suriye'deki kimyasal silah saldırısını protesto etti.

Erzincan Mısır Direnişi İle Dayanışma Platformu üyeleri, Mısır'daki darbe karşıtlarına yönelik katliamı ve Suriye'deki kimyasal silah saldırısını protesto etti. "Mısır İçin Dua Saati, Seccadeni Al Da Gel" adlı eylemi gerçekleştirmek üzere yatsı vaktinde Erzincan Belediyesi Kültür Evi arkasında toplanan erkekler ve kadınlar toplu namaz kıldı. Namazın ardından Kur'an-ı Kerim okundu, Mısır ve Suriye'deki katliamlarda yaşamlarını yitirenler için dua edildi. Daha sonra Muhammed el-Biltaci'nin kızı Esma'ya yazdığı veda mektubu okundu. Bu sırada bazı platform üyeleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: