Mısır'da Darbe Karşıtlarına Yönelik Katliam

EDİRNE (AA) - AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, "Şu anda Mısır'da yaşananlar bir insanlık dramıdır" dedi.

AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıl dönümü AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana Türk halkından büyük destek gördüğünü ve 12. yıla girmesiyle mutluluk yaşadıklarını ifade eden Özülkü, şunları kaydetti: "Ekonomik krizden adeta boğulmak üzere olan ülkemiz, 6 sfırlı parasıyla IMF'den her yıl adığı yüksek faizli borçlarla batmak üzereydi. Halkımızın göstermiş olduğu teveccüh ile iktidara gelen AK Parti, milletinin güvenini boşa çıkarmadı ve yaptığı hizmetlerle milletin partisi olduğunu ortaya koydu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti, milletine hizmet etmek için çalıştı çabaladı. Öncelikli olarak bölünmüş yollarla başladığımız hizmetler, adalet sarayları, demir yolları, doğalgaz gibi birçok hizmetle başladı ve devam etti. Türk lirasındaki 6 sıfırı atmak hayaldi, AK Parti ile gerçek oldu. Yapılmaz denilen birçok hizmeti milletimize sunduk. 11 yıllık itükidarımız boyunca ülkemize itibar kazandırdık."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: