Mısır'da Darbe Karşıtlarına Yönelik Katliam

ZONGULDAK / MERSİN / DENİZLİ / KOCAELİ (AA) - Zonguldak, Mersin, Denizli ve Kocaeli'de sivil toplum örgütleri, Mısır'da darbe karşıtlarına yönelik katliamı protesto etti.

Miting çağrısı Mısır'da darbe karşıtlarına yönelik yapılan katliamda hayatını kaybedenler için cumartesi günü, Bursa'da Başkaban Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı miting düzenleneceği bildirildi. Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar, yazılı açıklamasında, Mısır'da darbe karşıtlarına yapılan katliama tepki için, cumartesi günü Mevlana Mahallesi Meydanı'nda düzenlenecek olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı mitingin ayrı bir önem arzettiğini bildirdi. Bayraktar, Bursa halkını tepkilerini göstermesi için mitinge davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: