Mısırla bakkalı soydular!

Dudullu’da 17 yaşındaki hırsızın bir marketi soymak için hazırladığı plan, görenleri hayrete düşürdü.

Planı baştan sona güvenlik kamerası tarafından kaydedilen hırsız, marketin önüne mısır taneleri dökerek market sahibinin dışarıya çıkmasını sağladı. Uyanık hırsız, market sahibi ve çırak yerdeki mısırları toplarken, içeriye girerek kasayı boşalttı.

[**

**](https://www.mynet.com/inanilmaz-soygun-2689709-myvideo)

Akıllara durgunluk veren hırsızlık olayı, Dudullu Kürkçüler Caddesi üzerinde bulunan Birlik Market’te yaşandı. Marketin kasasındaki paraları almak için plan hazırlayan 17 yaşındaki hırsız, öncelikle yanında getirdiği mısır tanelerini dükkanın girişine döktü. Amacı, market sahibi ve çırağı dışarıya çıkartmak olan hırsız, sokağın köşesine giderek beklemeye başladı.

Reklam
Reklam

İlk denemesinde başarılı olamayan hırsız, ikinci kez marketin önüne giderek bu defa daha fazla miktarda mısırı yere döktü. Bir müşterinin uyarması üzerine kapının önündeki mısırları fark eden dükkan sahibi, çırağı ile birlikte kapının önünü süpürmeye başladı. Amacına ulaşan hırsız, boşluktan faydalanarak markete girdi, kasadaki paraları ve cep telefonu kontörlerini aldı. Hırsız kaçarken, olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İçeriye girdikten sonra soyulduğunu anlayan market sahibi, durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.