Mısırlı Hukukçu Abdusselam'dan Suriyelilere Yardım

Mısır Ezher Üniversitesinin şeyhi Ahmed et-Tayyib'in hukuk danışmanı Muhammed Abdusselam, Suriyelilere gıda malzemesi alınması için İHH İnsani Yardım Vakfı'na para

Mısır Ezher Üniversitesinin şeyhi Ahmed et-Tayyib'in hukuk danışmanı Muhammed Abdusselam, Suriyelilere gıda malzemesi alınması için İHH İnsani Yardım Vakfı'na para yardımında bulundu.

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Abdusselam, İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Koordine Merkezi Hatay Ofisi'ni ziyaret ederek, Suriye halkı için topladığı 30 bin doları ofis sorumlusu Muhammed Yorgancıoğlu'na teslim etti.

Açıklamada, Abdusselam'ın sağladığı yardımla, Suriye'deki kamplara ve medreselere sığınanlara gönderilmek üzere 24 bin kutu konserve ve 5 bin paket bebek bisküvisi alındığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Abdusselam'ın, vakıf yetkililerine, "Suriye'de binlerce insanın hayatını kaybetmesi, yaralanması ve evlerini terk etmek zorunda kalmasına yol açan olaylara ve zulme tepkisiz kalamadığı için böyle bir yardımda bulunduğunu" söylediği kaydedildi.

Muhabir: Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: