Misket Konak Park’ta Sona Yaklaşılıyor

Mamak Belediyesi yapımını hızla sürdürdüğü Misket Konak Park’ta sona yaklaşıyor. Yüzde 75 seviyesine ulaşan proje...

Mamak Belediyesi yapımını hızla sürdürdüğü Misket Konak Park’ta sona yaklaşıyor. Yüzde 75 seviyesine ulaşan proje tamamlandığı zaman başta Misket Mahallesi olmak üzere tüm Mamak adeta yeni bir yaşam alanı kazanacak.

İçerisinde pek çok sosyal donatı ve imkanın bulunduğu ve Mamak Belediyesi’nin iddialı projelerinden olan Misket Konak Park’ta sona yaklaşılıyor. Yapımı yüzde 75 seviyesine ulaşan Misket Konak Park aynı zamanda Anadolu’da yaygın olarak bulunan ‘konak’ kültürünü de canlandıracak. Vatandaş kullanımına açılacak olan mahalle konağı birçok sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Reklam
Reklam

Son derece modern ve farklı bir mimari kullanılarak yapımına devam edilen Misket Konak Park projesinin içerisinde bulunan ayrıntıları ile ön plana çıkıyor. Toplam yirmi bin metre kare alan üzerine projelendirilen Misket Konak Park pek çok sosyal donatıyı bir arada Mamaklıların hizmetine sunacak. İçerisinde arazide kullanılan yatay asansör ve yürüyüş bandı, halkın sosyal ve kültürel amaçla kullanabileceği mahalle konağı, koşu yolları, anfi, 2 adet düğün salonu, çok amaçlı salon, çocuk oyun alanı, fitness alanı, hanımlar lokali, bulunan projenin en çok dikkat çekici yönü ise taş duvarlarla inşa edilecek seyir terasları ve seyir kuleleri. Mamak’a ve Misket Mahallesi’ne hakim bir tepe üzerinde inşa edilen Misket Konak Park içerisindeki bu seyir teraslarında vatandaşlar Mamak’ın pek çok noktasını rahatlıkla görebilecek. Proje kapladığı alanın büyüklüğü ve tam bir kompleks şeklinde inşa ediliyor olmasıyla Misket Mahallesi’nin havasını tamamen değiştirecek.

“DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜSÜ OLAN PROJELERİ HIZLA TAMAMLIYORUZ”

Reklam
Reklam

Yakın bir zamanda birçok projenin tamamlanarak Mamaklıların hizmetine gireceği müjdesini veren Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Değişimin ve dönüşümün öncüsü olan projeleri hızla tamamlıyoruz. Kentsel dönüşüm projeleriyle büyük sorunları çözerken bu dönüşümü ortaya koyduğumuz bu projelerle her alana taşıyoruz. Projelerimizi daha çok birer kompleks şeklinde tasarlıyor, içerisinde pek çok imkânı bir arada bulunduracak şekilde inşa ediyoruz. Bu yatırımlarla Mamaklıların hayatında bir fark ortaya koyuyor, Mamaklıların hayatına değer katmaya devam ediyoruz. Yapımı hızlı bir şekilde devam eden Misket Konak Park projesi tamamlandığı zaman bütün Mamak içerisinde pek çok donatının bulunduğu büyük bir yatırım kazanmış olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: