Mıss Exclusıve 2012 Güzelleri Çeşme’de

‘Miss Exclusive of the World 2012’ güzellik yarışmasına katılan güzeller, İzmir’in Çeşme ilçesinde kamp yapacakları...

‘Miss Exclusive of the World 2012’ güzellik yarışmasına katılan güzeller, İzmir’in Çeşme ilçesinde kamp yapacakları yerleri gezdi.

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde 7 Temmuz 2012 tarihinde düzenlenecek olan ‘Miss Exclusive of the World 2012’ güzellik yarışmasına katılacak olan güzeller, Çeşme’de kampa girdi. 44 ülkenin güzellerinin katıldığı yarışmanın finalinde dereceye girebilmek için yarışacak olan güzeller, yoğun kamp temposuna başladı.

Dünyanın en prestijli güzellik yarışmaları arasında gösterilen Miss Exclusive Of World, Çeşme Açıkhava Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Jüri karşısına çıkmaya hazırlanan güzeller, gün boyu dans, yürüyüş ve kareografi çalışmalarının yanı sıra havuzda serinlemeyi ihmal etmedi. Havuzda serinleyen 44 güzel görenlerin ilgi odağı oldu. Ayrıca bu yıl 3’üncüsü gerçekleşecek olan yarışmanın final gecesinde ünlü sanatçılar Demet Akalın ve Hande Yener sahne alacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: