Mitat Çoban, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı!

Mitat Çoban, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı!

2014’te yapılacak Mahalli Seçimlerde, AK Parti’den Ardahan İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olduğunu açıklayan Mitat Çoban, başvurusu dilekçesini AK Parti Ardahan İl Başkanına verdi.

YOĞUN BİR KİTLE TARAFINDAN KARŞILANDI, ALKIŞLARLA UĞURLANDI

AK Parti İl Binasına İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı dilekçesini veren Çoban, yaklaşık 100 kişi ile birlikte bir çok köy muhtarının da hazır bulunduğu toplantıda açıklamalarda bulunan Çoban, birinci öncelliğin hizmet olduğunu, siyaseti de bir hizmet aracı olarak gördüğünü, bu vesile ile Ardahan’a hizmet etmek için bu aracı kullanmaya talip olduğunu söyledi. Ardahan’da AK Parti iktidarının rüzgarı esecek diyen Çoban:

Reklam
Reklam

“Adaylığımı açıkladığım bu gün itibarı ile ilime ve bölgeme hizmet için var olduğumu açıklamak istiyorum. AK kadroların yönettiği ülkemizde İktidarın gücünden faydalanarak ilimize ve köylerimize hizmet eri olmak istiyorum. Getirilecek hizmetler noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımı herkesin bilmesini isterim. Bölgemizin sorunlarını biliyoruz ve çözümü için bu görevi istiyoruz. Önümüzdeki seçimlerde yarışacağımız aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Seçimlerin Ülkemize İlimize ve bana göre dünyanın en güzel yeri olan Şirin Ardahan’a hayırlar getirmesini temenni ederim. Hizmet için yola çıktık Allah utandırmasın diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: