Miting ardından İzmir BDP il binasına Türk bayrağı asıldı

İzmir Şehit Aileleri Derneği ve 40 civarındaki sivil toplum örgütü tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Mitingi'...

İzmir Şehit Aileleri Derneği ve 40 civarındaki sivil toplum örgütü tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Mitingi' olaysız sona erdi. Miting ardından polisin uyarılarına rağmen dağılmayan grup, BDP binasına Türk bayrağı asmasının ardından İstiklal Marşı okuyarak dağıldı.
İzmir Şehit Aileleri Derneği ve 40 civarındaki sivil toplum örgütü tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Mitingi' olaysız sona erdi. Bine yakın kişiden oluşan topluluk, ellerindeki Türk bayraklarını BDP İzmir Başkanlığı'na dikmek için Gündoğdu Meydanı'ndan ayrıldı. Grup, attıkları sloganlar ve bayraklarla BDP il binasına yürüdü. Polisin, il binası önünde bariyer kurup önlem almasına rağmen grup, BDP İl binasına bayrak asmak istedi. İl binası önünde yer yer taşkınlıklar olurken 'BDP basılsın Türk bayrağı asılsın', 'Ülkücü hareket engellenemez', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' şeklinde sloganlar atıldı.
Polisin bütün uyarılarına rağmen dağılmayan grup adına seçilen kişiler, Türk bayrağını asmak için BDP binası önüne geldi. BDP binasına Türk bayrağı asılması ardından, İstiklal Marşı okuyan grup bir süre sonra sessizce dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz