Miting Öncesi Ziyaret

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Başbakan’ın Samsun mitingi öncesi İl Emniyet Müdürü İsmail...

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Başbakan’ın Samsun mitingi öncesi İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'yi ziyaret etti.

22 Haziran Cumartesi Günü, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek olan “Milli Mücadeleden, Milli İradeye Samsun” mitingi hakkında görüş alışverişi yapmak için İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'yi ziyaret eden Fuat Köktaş, "Rahat bir ortamda miting yapılabilmesi için güvenlik güçlerinin almış olduğu tedbirler konusunda İl Müdürümüz ile görüş alışverişinde bulunduk. Bunun yanı sıra özellikle 1 Haziran’dan itibaren tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de meydana gelen, AK Parti binalarına yönelik yapılan şiddet ve saldırı olaylarında, düzenlenen gösterilerde özverili çalışarak Samsun’da, yaralanmalara, mal ve can kaybının önüne geçtiği için başta İl Emniyet Müdürümüzün şahsında tüm emniyet mensuplarına teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Sohbet ortamında geçen ziyarette AK Parti İl Mali ve İdari İşler Başkanı Ercan Albayrak da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz