MİY’nun 86.Yılı kutlu olsun

Mersin’in Ortak Platformu "kırmızı lacivert" rengidir.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Mersin İdman Yurdunun kuruluşunun 86.Yıl dönümünü kutladı. Çağlayan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. Çağlayan,"Mersin İdman Yurdu hakettigi ligde başarılı olacaktır" Tarihi başarılarla dolu, Türkiye futboluna değer katan, kuruluşundan itibaren birçok başarıya imza atan, Mersin İdman Yurdu, Mersin'in ortak değeri, birlik ve beraberliğinin timsalidir. 86 yıldır Türk futboluna hizmet veren Mersin İdman Yurdunun kuruluş yıldönümü kutluyorum.

Mersin İdman Yurdumuz, gerek yönetimin gerekse futbolcuların üstün gayretleri sonucunda 2010-2011 sezonunda 28 yıl beklenen özlemi sona erdirerek hak ettiği Spor Toto Süper Ligi'ne çıkmayı başardı. Mersin İdman Yurdu gibi köklü geçmişi olan, büyük taraftar kitlesine sahip bir kulübün yeri Süper Toto Süper Ligiydi ve bu özlem sona erdi. 28 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'de taraftarından futbolcusuna, yönetiminden teknik heyete kadar herkesin inancı sonucunda Mersin İdman Yurdu Bank Asya Liginde şampiyon olarak hakettigi yere ulaştı. Bu başarı alın terinin, emeğin, çalışmanın sonucudur.

Reklam
Reklam

28 yıllık özlemin sona ermesi ile Mersin İdman Yurdumuz, önce Süper Lig'de sonra da Avrupa kupası maçlarında Mersinimizi ve ülkemizi başarıyla temsil edecektir. Mersin İdman Yurdu, Mersin'in ortak platformu, "kırmızı lacivert" rengidir.Bu vesile ile Mersin İdman Yurdunun kuruluşunun 86.yıldönümünü kutlar, şahsınızda tüm yöneticilerimiz, teknik kadromuz ve futbolcularımıza sevgilerimi sunarım.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz