MKÜ Rektörü Güder: Tarım kenti Reyhanlı’ya eğitimde destek vereceğiz

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, tarım şehri olan Reyhanlı'ya...

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, tarım şehri olan Reyhanlı'ya eğitimde her türlü desteği vereceklerini ve ilçenin bir teknokent olabilmesi için çalışacaklarını söyledi.
MKÜ Rektörü Hüsnü Salih Güder, Reyhanlı Belediye Başkanı Fevzi Şanverdi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Şanverdi, ilçenin tarım kenti olduğunu bu nedenle fazla gelir elde edemediklerini aktararak, Rektör Güder’den Reyhanlıdaki öğrenci sayısının arttırılmasını talep etti.
İlçede, Meslek Yüksekokulu'nun kurulması aşamasında verilen destekten ötürü Şanverdi’ye teşekkür eden Rektör Hüsnü Salih Güder de tarım kenti olan Reyhanlı’nın eğitimde hak ettiği yeri alabilmesi ve bir teknokent olabilmesi için tüm imkanları kullanacaklarını söyledi.
Ziyaretin ardından Rektör Güder, Reyhanlı Meslek Yüksekokulu’nu gezerek bazı incelemelerde bulundu. Eksiklerin tespiti ve okulun fiziki durumu hakkında Reyhanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Fatih Can bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz